Allegro utajni dane użytkowników (sprostowanie)

Allegro

Administracja Allegro wierzy, że zmiany w polityce prywatności zwiększą komfort i bezpieczeństwo zakupów. Chodzi o ukrycie loginów sprzedających i kupujących. Podczas przeglądania aukcji będzie widoczna tylko pierwsza i ostatnia litera loginu, reszta będzie wykropkowana. Nazwy użytkowników będą widoczne tylko dla kupującego i sprzedającego. Pozytywne i negatywne komentarze dalej będą widoczne dla wszystkich.

Sprostowanie:

Allegro nie będzie ukrywać danych Sprzedających, a jedynie Kupujących. Za wprowadzenie w błąd przepraszamy.